ARA ESTIU
Mèdia 03/07/2011

L'altre Tour, portada de l'Ara Estiu

Els aficionats al ciclisme arriben a pagar fins a 9.500 euros per veure i viure l'èpica ciclista. Aquest reportatge obre la primera portada de l'Ara Estiu. A més: entrevista a Isabel Coixet i un conte d'Albert Sánchez Piñol inspirat en la foto de Moisès Broggi i la primera catalana de 2010, que il·lustrava la primera portada de l'ARA

Redacció
1 min
portada estiu 4 juliol

BarcelonaL'Ara Estiu comença a rodar amb un reportatge sobre tot el que envolta el Tour de França, la fal·lera amb què el segueixen els aficionats al ciclisme, que arriben a pagar 9.500 euros per poder-lo veure i viure. Aquest és el reportatge que obre la portada d'Estiu de l'ARA, la segona portada que tindrà el diari durant dos mesos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre els altres continguts, hi ha una entrevista a la directora Isabel Coixet, la primera entrega de l'Ara Kids i el primer fotoconte, escrit per Albert Sánchez Piñol i inspirat sobre la foto que va reunir el doctor Moisès Broggi i la primera catalana nascuda l'any 2010, la imatge realitzada per Francesc Melcion que il·lustrava la primera portada de la història de l'ARA.

stats