ARA
Mèdia 19/04/2011

L'amenaça del populisme a Europa, portada de l'ARA

Els preus dels pisos és l'altre tema destacat

Redacció
1 min
portada ara 19 abril

BarcelonaL'ARA titula “el populisme amenaça Europa” per obrir l'edició d'aquest dimarts. Aquesta sentència s'acompanya d'una gran fotografia d'un home mirant per la finestra des d'un vagó de tren. S'apunta que Brusel·les dóna la raó a França i diu que sí podia tancar la frontera amb Itàlia temporalment. En el mateix tema es desgrana que a Finlàndia “la ultradreta demana a la Unió Europea que es renegociï el rescat financer de Portugal” mentre que a Hongria “la nova Constitució rep crítiques per recordar la ideologia feixista”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A banda d'aquesta qüestió central, en titular també s'exposa que els pisos estan a preu del 2005. Els altres temes destacats són que Mas ha promès a Zapatero que no baixarà l'IRPF per als rics fins a 2013, que les empreses amb guanys tindran les prejubilacions més cares i que el Celler de Can Roca ha estat guardonat com el segon millor restaurant del món.

A més, a la primera també s'obre l'interrogant climatològic de cara a Sant Jordi. Serà una diada passada per aigua?

Els articles del director de l'IEII i professor de la UAB, Sean Golden, de la catedràtica d'economia de la UB, Núria Bosch i de l'advocada Gemma Calvet completen una portada en què es recorda que el proper cap de setmana, amb l'ARA; es podrà aconseguir el CD 'Lamparetes', d'Antònia Font.

stats