COMUNICACIÓ
Mèdia 18/05/2012

L'amiga del rei, a la portada de 'Vanity Fair'

La revista revela "el que ningú ha explicat" de Corinna, "la misteriosa amiga" de Joan Carles I, amb declaracions del seu ex marit, els seus amics i els seus "enemics"

Ara
1 min
Corinna, l'amiga del rei, a la porta del mes de juny de 'Vanity Fair'

BarcelonaTot just celebrades les bodes d'or del rei Joan Carles i la reina Sofia, tornen els rumors sobre l'estat de la seva relació sentimental. La revista 'Vanity Fair' dedica un reportatge i la portada del número del mes de juny a Carinna zu Sayn-Wittgenstein, la "misteriosa amiga del rei", en paraules de la publicació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El reportatge revela "detalls inèdits" sobre la "misteriosa" amistat alemanya del rei, amb declaracions del seu ex marit, amics seus i els seus "enemics". "El que ningú ha explicat", assegura.

El reportatge revela qui és Corinna (Frankfurt, 1965), la seva vida, per què era a la cacera de Botswana amb el rei, com la retrata la premsa internacional, què en diuen els seus amics i els seus enemics. En aquest capítol, hi ha declaracions d'un client de Boss Sporting Agency, la seva empresa, parla de "comissions llamineres" pels viatges que organitzava i un amic dels eu exmarit diu que es va casar "per tenir un títol i un principet".

stats