RECULL DE PREMSA ESPORTIVA
Mèdia 17/04/2011

L'àrbitre del clàssic és el blanc de les ires dels diaris esportius

L'actuació de Muñiz Fernández no ha deixat contents ni els uns ni els altres. La premsa de Barcelona destaca que el resultat deixa la lliga sentenciada a favor del Barça mentre que a Madrid lamenten l'expulsió d'Albiol

Redacció
2 min
Mundo Deportivo.17/04

BarcelonaEl primer dels quatre clàssics entre Barça i Madrid que s'han de jugar en menys de vint dies ja és història i aquest diumenge els diaris esportius en treuen punta. I si fem cas de les portades dels principals rotatius, el veritable protagonista ha estat l'àrbitre, que no ha deixat satisfet a ningú, ni a Barcelona ni a Madrid. Marcai As es queixen de manera irònica de l'expulsió de Raúl Albiol mentre que el Mundo Deportivo també carrega contra Muñiz Fernández i acusa el club blanc de sortir amb un plantejament “poruc”. La mateixa crítica arriba des de la portada d'El 9 i del diari Sport.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els diaris esportius catalans tenen, però, una conclusió comuna, i és que “la lliga està guanyada”, com titula l'Sport. El diari també destaca que l'empat blaugrana al camp del màxim rival té “regust de victòria” i, amb optimisme, recorda que ara “anem a per la copa”. El Mundo Deportivo també titula “sentenciada la lliga” i afegeix que el resultat arriba “tot i Muñiz”. El 9 diu que la lliga és “al sarró” i critica la “misèria futbolística de Moruinho” i “un àrbitre que premia l'antifutbol blanc”.

Des de Madrid, en canvi, la crítica contra Muñiz recorda les maneres de Mourinho. “Amb deu millor que amb onze” diu l'As, que també destaca les declaracions de Mourinho en què es mostra “cansat” de jugar contra el Barça sempre amb un home menys. El titular de Marca és molt semblant, “amb 10 es juga millor”, i destaca les mateixes declaracions de Mou. Marca fa un pas més enllà en el camí de les teories conspiratives. El diari contrasta la “vermella directa” a Albiol en el penal contra el Madrid amb el penal contra el Barça, en què Alves no va veure “ni groga”. Marca es pregunta si hi ha un “doble tracte” arbitral.

stats