Mèdia 26/08/2012

Las Vegas, feliç amb el príncep Enric

àlex Gutiérrez M.
4 min
Las Vegas, feliç amb el príncep Enric

La setmana ha estat marcada per l'escàndol de la farra del príncep Enric d'Anglaterra (1) i de les fotografies, que han aixecat polseguera, en què apareixia nu. L'hereu rebrà algun calbot institucional o familiar al seu país, però a Las Vegas deuen estar considerant nomenar-lo ambaixador honorari: des de l'aparició de les instantànies, el turisme a la capital americana dels casinos s'ha disparat. Les cerques de Las Vegas a la web de reserves d'hotels Booking.com han augmentat un 123% respecte a la mateixa setmana de l'any anterior. El Daily Mail reporta que l'operador Virgin Holidays ha notat un augment del 30% en les peticions d'informació d'aquesta destinació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

I en el que s'endevina més com una maniobra publicitària que com una oferta laboral seriosa, l'Hotel Rio All-Suite ha ofert al jove hereu feina com a stripper estrella del seu xou.

Jeremy Handel, portaveu de Las Vegas Convention and Visitors Authority, valorava per al digital Huffington Post : "Las Vegas està contenta amb el fet que el príncep Enric continua visitant aquesta destinació per a les seves escapades. Las Vegas va de llibertat adulta i això significa coses diferents per a persones diferents. És important que els amics sàpiguen quines activitats poden ser compartides en públic i quines s'han de protegir pel famós codi «El que passa a Las Vegas es queda a Las Vegas»".

Un adagi relatiu, ja que Steve Wynn, propietari del complex turístic on es va hostatjar el príncep, no ha tingut gaires reserves a revelar que la factura deixada per Enric d'Anglaterra pujava a 47.500 dòlars.

Lady Gaga, un fugaç nu casolà

Potser envejosa de l'atenció mediàtica generada pel nu del príncep Enric, la cantant Lady Gaga (02) va decidir regalar als seus fans la possibilitat de llançar una fugaç llambregada als seus pits. L'excèntrica cantant va penjar un vídeo casolà, adreçat als seus seguidors, en què mostrava algunes escenes quotidianes de casa seva, vestida de carrer i sense maquillar. Veiem, per exemple, el seu cosinet Zachary, a qui canta una cançó de bressol, entre altres moments d'intimitat familiar. Tot d'una, algú engega la música i sona el tema Scheibe , de l'últim disc de la diva. Lady Gaga arrenca a ballar i no dubta a aixecar-se fins a quatre cops la samarreta, i deixa a la vista el seu frontis , que diria Ferran Monegal. El vídeo conclou amb la seva mare, Cynthia, presentant unes imatges de l'assaig del que serà el nou clip de l'artista: You and I .

La reialesa noruega, a Instagram

Més maldecaps fotogràfics per a la reialesa, en aquest cas escandinava: Marius Borg (03) , el fill de la princesa Mette-Marit de Noruega, va penjar a la xarxa social Instagram fotografies en què apareixia ell amb la seva mare i el príncep Haakon gaudint de les vacances. El diari noruec VG no ha estalviat crítiques al jove Borg, de 15 anys, sobretot perquè va fer servir una plataforma que permet veure a quina hora i des de quin lloc s'ha pres la fotografia, amb els consegüents problemes de seguretat que això implica. Els pares del noi li han fet costat, si més no públicament: van escriure a la redacció del diari per queixar-se del que entenien que era un article "especulatiu, sobredimensionat i sense substància". Argüien que la seva agenda està anunciada amb dies d'antelació, així que la publicació de les fotografies no afectava gens la seva seguretat. "És un risc de seguretat amb el qual vivim cada dia, cada any, tota la vida", diu la carta, que ha estat publicada també per la web de la casa reial noruega. En tot cas, les fotografies, 133 en total, han estat esborrades d'Instagram.

El divorci barat de Tom Cruise

El divorci entre Tom Cruise (04) i Katie Holmes va fent via i comencen a saber-se alguns detalls econòmics de l'acord. Com ara el que haurà de pagar l'actor per a la manutenció i altres despeses per a la seva filla Suri, de sis anys: 27.000 euros mensuals, aproximadament, durant els dotze anys que queden perquè en faci 18. A més, s'haurà d'encarregar de totes les despeses mèdiques i dentals, i també de l'educació, inclosa la universitat. Tot i que la despesa total pot enfilar-se a més de 4 milions de dòlars, els especialistes consideren que es tracta d'un divorci prou barat, tenint en compte la fortuna de l'intèrpret de Top Gun , Eyes Wide Shut i Missió impossible .

També ha transcendit aquests dies que Katie Holmes ja feia un temps que preparava en secret aquest divorci, tipa d'algunes excentricitats de Cruise i de la seva fascinació per l'Església de la cienciologia. I que ho va fer ni més ni menys que amb l'ajuda de Nicole Kidman , una de les altres ex de l'actor. Cruise, mentrestant, es manté en silenci i, segons alguns mitjans americans, està trobant consol en la jove actriu Yolanda Pecoraro, de 27 anys. Ell en va fer 50 aquest juliol.

Aquesta setmana també s'ha sabut que Isabella Cruise, filla de Tom Cruise i Nicole Kidman, va anunciar a la seva pàgina de Facebook que el seu xicot, Eddie Frencher, havia entrat a Sea Org, un grup d'elit de la cienciologia que té la base en tres vaixells. Algunes fonts indiquen que aquest culte hauria demanat al noi que forcés l'entrada de la seva nòvia a la cienciologia, ja que, si no, hauria d'acabar renunciant a ella. L'entrada a Sea Org comporta, segons alguns informes, un règim dur de treball (100 hores per setmana) per un salari simbòlic de 50 dòlars, sense possibilitat de contacte amb la família o els amics mentre dura la formació.

Nou fiasco amorós per a Perry

Després de separar-se de Russell Brand , la cantant californiana Katy Perry havia anat a parar als braços de John Meyer . Però l'alegria li ha durat poques setmanes: ell l'ha plantada després d'haver-li assegurat que posaria remei a la seva conspícua tendència a la infidelitat. Ho explica el portal Radar Online, a partir d'un testimoni pròxim a la parella, que va ser vista fa uns dies sopant amb uns amics comuns i sense dirigir-se la paraula.

stats