Mèdia 29/04/2011

L'atemptat al cor turístic del Marroc, a la portada de l'ARA

L'explosió que ha matat almenys 15 persones a la plaça principal de Marràqueix obre l'edició d'aquest divendres. El blindatge del Madrid a Mourinho amb una contradenuncia contra el Barça és el segon tema de portada

Redacció
1 min
portada 29 abril

BarcelonaL'atemptat a Marràqueix, amb una imatge que mostra com ha quedat de destrossada la cafeteria on un suïcida ha fet esclatar els explosius, obre la portada de l'ARA d'aquest divendres. Almenys 15 persones han mort en aquest atac, adreçat directament al cor turístic del Marroc.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El segon tema de portada és la guerra de denúncia entre el Barça i el Reial Madrid. Es destaca que el club blanc intenta blindar Mourinho amb una contradenuncia presentada davant de la UEFA, poc després que el Barça hagi anunciat la seva contra les declaracions de Mourinho que qüestionava els mètodes de l'equip de Pep Guardiola.

I en la portada d'aquest divendres no hi falta el casament de l'any, el del príncep Guillem d'Anglaterra amb Kate Middleton. Hi haurà 1.900 convidats i costa 32 milions. L'ambaixador de Síria, que hi havia estat convidat, ha estat exclòs de la cerimònia i del convit a última hora a causa de la violència repressora del règim de Baixar al-Assad, criticada pels països occidentals.

stats