Publicitat
Publicitat

L'atur descontrolat, a la portada de l'ARA

Els més de 700.000 desocupats de Catalunya, una xifra que en conjunt de l'Estat s'acosta als cinc milions, obre l'edició d'aquest dissabte

Les xifres de l'atur, que indiquen que ja hi ha més de 700.000 aturats a Catalunya i gairebé cinc milions al conjunt de l'Estat, són el principal tema de la portada de l'ARA d'aquest dissabte.

La imatge principal és per al casament reial d'Anglaterra, que ha aixecat tanta expectació. A la fotografia s'hi veu els prínceps Guillem i Caterina, ja casats, al cotxe descapotable de luxe amb què han marxat després de la boda. Aquesta instantània representa el nou rumb que busca la monarquia britànica, que batalla per enterrar els escàndols dels anys 90.

A la portada també es destaca una fuita de 25.000 litres d'aigua radioactiva que s'ha detectat a Ascó. Altres notícies són la posició dels islamistes respecte de l'atemptat de Marràqueix, que han condemnat, i l'anunci de Mas-Colell, que ha anunciat que el pes de la despesa social augmentarà proporcionalment en relació al pressupost de 2010.

Dels articles d'opinió, a la portada es destaquen els d'Albert Sánchez Piñol, Anna Whitelock i Carme Riera.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT