Recull de portades
Mèdia 24/04/2012

'El Mundo', 'La Razón' i 'Abc' obren amb "l'engany" del PSOE amb el dèficit

La confirmació de Brussel·les del dèficit espanyol i l'entrada en recessió de l'economia obre la majoria dels rotatius d'aquest dimarts

Ara
2 min
mundo

BarcelonaLa greu situació que travessa l'economia espanyola és, un dia més, el principal argument d'obertura a la premsa catalana i espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La confirmació de Brussel·les del dèficit d'Espanya copa la majoria de titulars, i fins a tres rotatius amb seu editorial a Madrid coincideixen a agafar com a cap de turc el PSOE. 'El Mundo' destaca que "el PSOE demana sortir al carrer alhora que la UE acredita el seu engany", en referència a l'anunci de Brussel·les que "confirma que Espanya va tenir un dèficit ocult de 25.000 milions". En la mateixa línia, 'La Razón' obre edició destacant que "el PSOE sí que va mentir en la xifra del dèficit", però afegeix que "Espanya retrocedeix" i "Rajoy accelera". L''Abc' també destaca "l'engany comptable" del PSOE i subratlla al subtítol que "les borses s'enfonsen per l''efecte Hollande'". Encara en clau econòmica, el diari assenyala també que "el País Basc paga les pensions gràcies a la solidaritat de la resta d'Espanya".

Aquest dimarts 'La Vanguardia' titula, ras i curt: "Recessió", i subratlla que l'economia espanyola cau un 0,4% fins al març i acumula dos trimestres consecutius. En la mateixa línia, 'El País' explica: "Espanya s'endinsa en la segona recessió en els tres últims anys".

A la premsa catalana, 'El Periódico' obre edició amb una portada dedicada a Sant Jordi i el Barça, i destaca que, respectivament, "creix" i "reneix": la Diada, gràcies a la literatura, i l'equip, que confia arribar a Munic. Amb la diada de Sant Jordi de protagonista, 'El Punt Avui' titula: "Sant Jordi d'il·lusió", i l'ARA opta per "quan som feliços".

stats