ESTRENES TELEVISIVES
Mèdia 27/06/2011

L'enigma 'The event', els dijous a Antena 3

Descobrir que els extraterrestres fa més de mig segle que viuen a la Terra és el punt de partida d'aquesta nova sèrie a Antena 3, una de les estrenes més notables de l'última temporada als EUA.

à.g.m.
2 min
L'enigma 'The event', els dijous a Antena 3

Barcelona.La nova aposta per la ficció estrangera a Antena 3 s'emmarca de ple en la ciència-ficció. Nick Wauter -creador de Los 4.400 - lidera The event , una ambiciosa producció amb la qual Antena 3 vol posar remei a les seves discretes nits dels dijous, en termes d'audiència.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

The event explica com durant 66 anys el govern dels EUA ha estat amagant un grup d'extraterrestres que es van estavellar a Alaska. Alguns els tenen encara captius, però d'altres van aconseguir barrejar-se entre la població. Ara bé, el secret deixa de ser-ho quan el nou president americà, Elias Martinez, decideix explicar la veritat i alliberar els detinguts. L'acció se centra en un personatge que vol trobar la seva promesa, desapareguda misteriosament. Narrada amb profusió de flash-backs i salts en el temps, la sèrie obre molts interrogants a cada episodi -massa, segons els crítics-, la qual cosa ha fet inevitable la comparació amb Lost .

Futur incert

Però mentre la sèrie de J.J. Abrams va anar guanyant seguidors, The event ha tingut una tendència a la baixa, tot i que els prop d'11 milions d'espectadors de la seva estrena prometien ser un èxit de la temporada (era la millor estrena de la NBC dels últims tres anys). El canal va emetre els 22 episodis de la primera temporada, però ha anunciat que no vol comprar la tanda de capítols de la segona. Això no vol dir que la sèrie desaparegui, ja que els productors han assegurat que la duran a alguna altra cadena, encara que sigui en format de minisèrie.

Antena 3 opta per estrenar The event després que la seva aposta pel cinema els dijous no li hagi donat bons resultats d'audiència. La sèrie s'enfrontarà a Polònia (TV3), Supervivientes (Telecinco), Mentes criminales (Cuatro) i Escudo humano (La Sexta), a més de, previsiblement, la nova temporada de Los Tudor que ha comprat La 1.

stats