Publicitat
Publicitat

L'entrevista a Puigdemont i Junqueras va tenir més de mig milió d'espectadors

Va ser el programa més vist d'aquest diumenge i va aconseguir un 'share' del 19,2%

L'entrevista que el director de TV3, Vicent Sanchis, va fer aquest diumenge a la nit al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i al vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, va ser l'emissió més vista del dia a Catalunya, amb 537.000 espectadors i un 19,2% de quota de pantalla. El programa va tenir un seguiment molt estable durant l'hora llarga que va durar.

La impertinència de Vicent SanchisL'especial d'aquest diumenge va quedar clarament per sota de l'anterior entrevista institucional a Puigdemont, que va tenir lloc el 14 de gener del 2016 –quatre dies després que fos investit– i que va arribar als 768.000 espectadors, amb un 'share' del 24,3%. A diferència de la d'aquest diumenge, aquella entrevista, conduïda per Mònica Terribas, es va poder veure també pel canal 3/24.

Puigdemont també va ser entrevistat el gener d'enguany a 'Jo pregunto', el nou format que va proposar TV3 en què les preguntes les feien diversos ciutadans. Aquell espai va aconseguir 429.000 espectadors i una quota del 16,3%. El president de la Generalitat també va ser el protagonista de l'estrena de 'Fora de sèrie', el setembre passat. Aquella conversa amb Andreu Buenafuente va reunir 554.000 persones, amb una quota de pantalla del 21,6%.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT