Twitter
Mèdia 03/03/2011

L'escàndol catapulta Charlie Sheen a Twitter i el fa guanyar un milió de seguidors en només un dia

L'actor, que va arribar a sumar 4.812 followers en un sol minut, va anunciar que ja no parlarà amb els mitjans tradicionals de comunicació

Redacció
1 min
Sheen

BarcelonaLes polèmiques que acompanyen l'actor Charlie Sheen d'un temps ençà de ben segur han influït a l'hora de fer-lo aconseguir un rècord: 4.812 seguidors a twitter en un sol minut. I això abans de penjar el seu primer missatge a la xarxa social. Aquest èxit es deu també al fet que, hores abans d'obrir-se el perfil, Sheen va anunciar a la cadena NBC que ja no parlaria més amb els mitjans tradicionals de comunicació. La seva estrena a Twitter, quan ja portava uns quants centenars de milers de followers, va ser el lacònic missatge "Guanyant... escull el teu vici", acompanyat d'una foto on se'l veia joliu sostenint una ampolla de batut de xocolata, al costat d'una model que feia el mateix amb una de suc de fruites.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De moment, Sheen només ha enviat 18 missatges, però aquesta migradesa no li ha impedit sumar, fins dijous al vespre, un milió de seguidors. L'actor, per part seva, tan sols segueix 21 persones.

stats