Mèdia 06/06/2012

Leticia Sabater busca nòvio a través de Twitter

La presentadora i cantant assegura, en un vídeo a YouTube, que sempre tria "l'home equivocat" i vol posar-hi remei amb un càsting convocat a través d'internet

Ara
1 min

BarcelonaLeticia Sabater (@sabaterleticia) busca nòvio a través de les xarxes. La popular presentadora i artista en general ha fet un tuit en què demana a tots els homes majors d'edat que ho vulguin que participin al seu càsting. Per acompanyar aquesta crida, la catalana ha pujat un vídeo a la xarxa YouTube en què explica que no ha tingut gaire sort en qüestions amoroses, tot i haver aconseguit "tot el que volia".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Diu que té "fama" i "diners", però afirma que no és "feliç" perquè li falta "el més important a la vida": "l'amor". La polifacètica rossa insisteix que no li importen les característiques dels homes que passen pel seu càsting i que l'únic que busca és que l'estimin tal com és. Caldrà veure en què es transforma aquesta iniciativa que ha engegat a través de la xarxa. Ella no ho ha anunciat, però potser aquest és el germen d'un nou 'reality show' com el que temps enrere li buscava nòvia al genet Álvaro Múñoz Escasi, a Telecinco. No obstant, també és possible que aquesta campanya sigui només una simple invenció d'aquesta estrella infantil dels primers anys 90 per aconseguir, una vegada més, notorietat mediàtica.

stats