Mèdia 07/09/2012

L'ex de Shakira li demana 36 milions d'euros

Selena Soro
2 min

A Shakira (01) se li comencen a acumular les demandes. Primer van ser dos exempleats que li exigien 120.000 euros per acomiadament improcedent: segons ells la cantant els va fer fora per negar-se a cuinar-li un pollastre a mitjanit. Ara és l'exnòvio de l'artista colombiana, Antonio de la Rúa , que li demana ni més ni menys que 36 milions d'euros, segons publica el diari La Razón .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De la Rúa -fill de l'expresident argentí- al·lega que durant els onze anys que van ser parella ell va aparcar completament la seva carrera com a publicitari, tot per dedicar-se exclusivament a la de Shakira. Per això li demana un 18% dels 200 milions d'euros que la cantant hauria guanyat en aquella època. L'empresari argentí s'adjudica els mèrits en la negociació d'un contracte multimilionari amb la productora Live Nation, que va permetre que Shakira s'embutxaqués 100 milions de dòlars. A més de les demandes econòmiques, De la Rúa reclama una casa que la cantant va comprar a l'Uruguai i un apartament que té a la ciutat de Nova York.

Shakira segur que s'alegra ara d'haver sigut previsora fa onze anys, ja que va fer firmar un document al seu aleshores nòvio perquè renunciés a qualsevol compensació econòmica derivada del seu temps junts. L'advocada de la cantant, Heli Abel Torrado, assegura que l'acord continua vigent, i que és vàlid "a Colòmbia i arreu del món".

Demanda contra Angelina Jolie

Els advocats de l'actriu Angelina Jolie (02) també estan bastant enfeinats. L'escriptor croat James J. Braddock la va demandar fa uns mesos perquè, segons ell, la pel·lícula en què Jolie debuta com a directora i guionista - En terra de sang i mel - és un plagi de la seva novel·la The soul shattering , publicada el 2007. Aquesta setmana els representants legals de l'actriu han contestat a l'escriptor. Li comuniquen que Jolie va inspirar-se en una sèrie d'entrevistes amb una representant de les Nacions Unides i no a partir del seu llibre. El novel·lista assegurava que va entregar una còpia del seu llibre a un productor de cinema i que poc després va assabentar-se que Jolie havia agafat les seves idees.

Kardashian, rebutjada

L'empresària Kim Kardashian (03) , famosa per les constants aparicions en realities dels EUA, no tindrà estrella al Passeig de la Fama. Segons The Hollywood Reporter , la Cambra de Comerç considera que no compleix els requisits, perquè "ni ha fet prou mèrits ni ha rebut cap premi".

Cues pel perfum de Lady Gaga

La Gran Via de Madrid (04) i el Triangle de Barcelona es van omplir ahir de fans del perfum de Lady Gaga : els cent primers a arribar optaven a un sorteig de dues entrades VIP per al seu concert a Barcelona.

stats