'JO HI VAIG SER' I 'JO HE DECIDIT'
Mèdia 16/04/2011

L'homenatge als protagonistes de la història, demà amb l'ARA

Els lectors de l'ARA podran endur-se demà, en exclusiva i per 9,95 euros, el doble llibre Jo hi vaig ser i Jo he decidit , un recull de les millors imatges de la manifestació del 10-J i de les consultes pel dret a decidir.

Ara
2 min
L'homenatge als protagonistes de la història, demà amb l'ARA

Barcelona.Diumenge passat va culminar, amb la convocatòria a Barcelona i en vint municipis més, un procés que ja forma part de la història recent de Catalunya: les consultes populars sobre la independència. Enmig d'aquesta onada participativa, que ha durat més d'un any i mig des que va néixer el setembre del 2009 a Arenys de Munt, va tenir lloc un altre fet que va demostrar la implicació de la ciutadania amb el país: la manifestació del 10 de juliol de l'any passat, en què un milió de catalans van mostrar el rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional que va retallar l'Estatut.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquests dos fets històrics quedaran units en el doble llibre Jo hi vaig ser i Jo he decidit , que l'ARA oferirà demà en exclusiva a tots els seus lectors. Es tracta d'un document amb un gran valor testimonial i que vol ser un homenatge a tots els ciutadans que el 10-J van sortir al carrer per defensar la dignitat de Catalunya i als milers de voluntaris que amb el seu esforç i dedicació han fet possible l'organització de les consultes per la independència, des de la d'Arenys fins al 10-A, passant per 550 municipis catalans.

En 196 pàgines a tot color, amb paper d'alta qualitat i una enquadernació de luxe, el llibre recull més de 500 fotografies de la manifestació i de les consultes, dels que hi van ser i dels que han decidit. El llibre té dues portades: d'una banda, Jo hi vaig ser reuneix les millors imatges de la manifestació del 10 de juliol, encapçalades per un text de la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. Si s'obre per l'altra banda, Jo he decidit ofereix múltiples mirades sobre l'onada de consultes populars, amb un pròleg del sociòleg Salvador Cardús.

A partir de demà, els lectors de l'ARA tenen l'oportunitat d'aconseguir aquest llibre, per 9,95 euros, juntament amb el seu exemplar del diari.

stats