Mèdia 22/02/2012

Llibertat condicional per al fundador de Megaupload, Kim Schmitz

El jutge considera que no hi ha risc de fuga. Els Estats Units en demanen l'extradició per jutjar-lo. És el quart directiu de la pàgina de descàrregues que surt de la presó

Agències
1 min
Kim Schmitz, l'any 2002 / AFP

BarcelonaEl fundador de Megaupload, l'alemany Kim Schmitz, conegut també per 'Dotcom', ha sortit de la presó després d'aconseguir la llibertat condicional a Nova Zelanda. El jutge Nevin Dawson l'hi ha concedit per considerar que no hi ha risc de fuga, després de la detenció, el passat 20 de gener, acusat d'un delicte de pirateria i finançament indegut a través del portal de descàrregues Megaupload, que es va tancar el mateix dia que el van detenir.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En sortir de la presó, Dotcom ha dit a la premsa que "se sent alleugerit" i que té ganes de veure els seus tres fills i la seva dona, que està embarassada. "Només vull tornar a casa", ha admès Schmitz en sortir de la presó, on l'esperava un cotxe i guardaespatlles personals. "Em sento com si hagués fet una audició per a 'American Idol'", ha afegit referint-se a un conegut programa de televisió.

Els Estats Units en demanen l'extradició per jutjar-lo. És el quart directiu de la pàgina de descàrregues que surt de la presó.

stats