NOU PROGRAMA
Mèdia 17/11/2011

Llucià Ferrer serà 'L'aprenent' a TV3

Llucià Ferrer intentarà aprendre 13 oficis diferents en el nou programa que TV3 estrenarà el dia 27. El presentador deixa l'humor de banda i proposa sortides laborals amb futur en una època amb molt d'atur.

Albert Castellví Roca
1 min
Llucià Ferrer conduirà L'aprenent, un programa en què cada setmana intentarà aprendre un nou ofici. L'estrena serà diumenge de la setmana que ve.

Barcelona.Llucià Ferrer és a punt de tornar a TV3, però no per fer-hi de presentador. O no només per a això: també hi farà de bomber, soldador, guia turístic, agent rural i fins a tretze oficis diferents, un per a cada capítol de L'aprenent, el nou programa que s'estrenarà la setmana vinent i que s'emetrà cada diumenge a les 20.25.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En cadascun dels episodis intentarà descobrir tots els secrets d'un nou ofici. Un tutor, professional de la feina en qüestió, el guiarà en el procés, l'orientarà i finalment li farà una valoració dels aspectes en què ha estat bé i d'aquells en què necessita millorar, per acabar decidint si creu que podria dedicar-se o no a aquell ofici.

A diferència de la imatge que se sol associar amb Ferrer, però, en aquest programa fugirà de la seva faceta humorística: "Evidentment que hi ha situacions còmiques, però aquí l'humor l'aconseguim creant una empatia amb l'espectador, que em veu patir. Jo m'ho agafo molt seriosament, sóc el primer que vull aprendre l'ofici amb tots els ets i uts", assegura el presentador.

De fet, la voluntat del programa -produït per Bat a Bat i amb el suport de la Generalitat- és "ensenyar a la persona que és a casa sense feina que en determinats sectors hi ha una possible sortida". Això sí, "sense enganyar ningú", adverteix: "Si vols ser agent rural, has de passar unes oposicions, i això també ho expliquem", remarca Ferrer, que considera que l'espai és molt adequat "per a l'època actual".

stats