Mèdia 26/02/2011

Llucia Ramis: "Fa tres dies que tinc Blackberry i estic atabalada"

1 min

Des de fa tres dies tinc una Blackberry. L'he aconseguida perquè una companyia em va fer una oferta per canviar-m'hi; llavors ho vaig dir a la meva i em van oferir la Blackberry. Així que la tinc sense que la busqués. Des que la tinc que he perdut molt de temps intentant esbrinar com funciona, i molta bateria! M'he descarregat totes les aplicacions, i la veritat és que al·lucino perquè no hi estic gens acostumada. Certament és molt còmoda, però alhora m'ha descentrat molt i estic una mica atabalada, perquè no paren d'arribar-me avisos de correus i missatges que rebo. Sento que el mòbil m'està controlant, així que suposo que desactivaré tots els avisos. Amb la Blackberry m'he acabat decidint a obrir un compte de Twitter, però em sembla que me'n desfaré perquè m'atabala molt i té molt mala pinta, segur que enganxa molt fàcilment.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Jo fins ara tenia un mòbil Samsung que no m'anava gens bé. Vaig ser de les últimes a tenir mòbil, crec que el primer el vaig tenir el 2003 o 2004. Em vaig decidir a comprar-me'l perquè sóc freelance i rebia moltes trucades de feina a casa, que quedaven gravades al contestador, i anava de bòlit anant a casa a escoltar els missatges.

De televisor només en tinc un, al menjador. Tinc contractada la plataforma Ono i m'agrada veure sèries i pel·lícules per internet. D'aparell de ràdio no en tinc cap.

stats