LoVes TV, la plataforma de continguts de TVE, Mediaset i Atresmedia, s'estrenarà el 14 de juny

El servei funcionarà a través de la televisió connectada i inclourà continguts dels tres operadors

Televisió Espanyola, Mediaset i Atresmedia posaran en marxa el 14 de juny LoVes TV, una plataforma de televisió que inclourà continguts dels tres grans operadors espanyols de televisió en obert i que funcionarà a través de la televisió connectada, amb tecnologia HbbTV, és a dir, televisió híbrida de banda ampla. 

De moment, el servei funcionarà en fase de proves i inclourà, entre altres funcionalitats, la visualització dels continguts emesos per les cadenes dels tres grups durant l'última setmana, l'opció de veure un programa des del començament un cop l'emissió convencional per televisió ja hagi començat, una guia de programació millorada i la possibilitat de recomanar continguts. Més endavant està previst incorporar-hi altres prestacions. 

Les tres companyies han anunciat aquesta tarda el nom de la plataforma (que juga amb l'expressió anglesa 'Loves TV' i l'espanyola 'Lo ves TV') i n'han mostrat la imatge gràfica, que podrà "adaptar-se i personalitzar-se per a cada canal". 

Els tres grups impulsors de la iniciativa van anunciar la posada en marxa de la plataforma el 21 de març, i van deixar clar que estava oberta a la participació d'altres operadors de TDT. En aquell moment van explicar que l'objectiu de la nova plataforma era "millorar la diversitat, la qualitat de l'oferta de la televisió en obert i l'experiència de l'usuari a través dels serveis i funcionalitats que ofereix la tecnologia HbbTV de televisió i internet". 

  • Etiquetes

Més continguts de