Mitjans públics
Mèdia 17/05/2012

Losantos es mostra interessat a comprar Telemadrid

Segons recull 'Elplural.com', el periodista voldria comprar la televisió pública madrilenya si fos "per un preu raonable"

Ara
1 min

BarcelonaEl periodista Federico Jiménez Losantos estaria disposat a comprar Telemadrid, segons ell mateix ha afirmat en la tertúlia que dirigeix a l'emissora esRadio, propietat del grup Libertad Digital, del qual Losantos és vicepresident. Tal com recull el portal 'Elplural.com', el grup Libertad Digital estaria disposat a presentar una oferta per adquirir la televisió pública madrilenya: "Nosaltres, alguns diners donaríem per la freqüència. Podríem comprar, sempre que fos a un preu raonable", ha avançat Losantos, i ha afegit que només estarien interessats a adquirir la cadena si això no inclou "la comitiva sindical".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El mateix portal recull també, citant fonts sindicals, que el president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, i l'exportaveu del govern del PP Miguel Ángel Rodríguez també estan interessats en la freqüència de Telemadrid. La presidenta de la comunitat, Esperanza Aguirre, sempre s'ha mostrat partidària de la privatització de Telemadrid, cosa que el decret aprovat el 20 d'abril pel consell de ministres permet.

stats