lluita pels drets d'autor
Mèdia 23/01/2012

L'ostentós estil de vida de Kim Schmitz

El fundador de Megaupload guanyava 115.000 dòlars diaris. Tenia un Cadillac, un Rolls Royce i una piscina d'aigua mineral importada

Afp
1 min

AucklandEl fundador de la web de descàrregues Megaupload, Kim Schmitz, guanyava uns 115.000 dòlars diaris gràcies a l'activitat de la pàgina, segons els càlculs de l'FBI. Això li permetia dur un estil de vida completament ostentós: a la seva immensa propietat prop d'Auckland on vivia, coneguda com Dotcom Mansion –en referència al nom pel qual és conegut–, la policia hi ha trobat, entre altres cotxes, un Cadillac rosa del 1959 i un Rolls Royce Phantom, així com diverses obres d'art.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons el diari New Zealand Herald, Dotcom s'havia fet instal·lar una piscina plena d'aigua mineral importada. També és testimoni del seu estil de vida un vídeo titulat Kimble va a Mònaco, que protagonitzen ell mateix i alguns altres responsables de Megaupload i en què se'ls veu participant en una processó de vehicles de luxe, especialment Ferraris, de camí cap al Gran Premi de Fórmula 1 de Mònaco, i també celebrant una festa en un iot i ruixant-se amb xampany.

Schmitz també ha participat en diverses ocasions a la cursa il·legal de vehicles de luxe Gumball 3000. L'any 2001 la va guanyar, i el 2004 li va comportar una multa de 315 euros per part dels Mossos d'Esquadra.

stats