Televisió
Mèdia 28/02/2012

Lucy Liu serà Watson a la sèrie sobre Sherlock Holmes que prepara la CBS

'Elementary', que convertirà l'ajudant del detectiu en una dona, vol posar al dia les aventures creades per Sir Arthur Conan Doyle

Ara
1 min

BarcelonaEl doctor Watson serà una dona a 'Elementary', la nova adaptació de les aventures de Sherlock Holmes que prepara la cadena nord-americana CBS. Segons el portal 'Hollywoodreporter.com', l'actriu Lucy Liu serà l'encarregada de donar vida a l'assistent del detectiu, encarnat per Johnny Lee Miller.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta nova versió vol modernitzar les històries creades per Sir Arthur Conan Doyle en una línia que recentment ja ha explorat la BBC amb 'Sherlock' –una sèrie que va emetre fa un any el 3XL i que Antena 3 va oferir fa pocs dies. A més del canvi de sexe de Watson –un fet del tot inèdit, fins ara–, 'Elementary' s'emportarà Holmes fins als Estats Units i l'instal·larà a Nova York.

La nova sèrie, que de moment no té data prevista per a l'estrena, tindrà com a guionista i productor Robert Doherty, i el director en serà Michael Cuesta, que ja es va fer càrrec també de l'aclamada 'Homeland'.

stats