Mèdia 29/02/2012

Luis del Olmo acusa el seu administrador d'estafar-li "el 75%" dels seus estalvis

Portarà a judici Rogelio Rengel Mercadé, editor de la revista 'Don Balón'

Ara
2 min

Barcelona“Sóc probablement el professional que més diners ha guanyat en la ràdio. Però fa mes i mig, l'administrador dels meus béns, que era un home de la meva amistat, que tenia fins i tot les claus de casa meva, m'ha fet una estafa de molts milions d'euros. El 75% del que tenia estalviat i que tenia previst algun dia per als meus néts". Això va explicar el locutor Luis del Olmo davant uns estudiants que assistien a una taula rodona sobre periodisme organitzada pel Centre Universitari Villanueva. Durant la seva intervenció va acusar el que fins fa poc era l'administrador dels seus béns, Rogelio Rengel Mercadé –editor de la revista 'Don Balón'–, d'haver-lo estafat, segons recull Telecinco.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Aquest Rogelio Rengel ha trencat molts somnis meus i m'ha robat tots els diners que he fet en matinades i tardes i anys a la ràdio. Em queden quatre duros comptats", va estendre's Del Olmo. "La resta se'ls ha emportat aquest fill de puta. Espero veure'l aviat a la presó".

Luis del Olmo va anunciar que el judici "sortirà d'aquí a 15 dies". Segons el periodista, en aquests moments "ningú sap si els diners se'ls ha endut a la borsa, si els té amagats en una banca suïssa o, segons les notícies que m'han arribat, es corria unes festes universals en puticlubs de Catalunya. Espero veure'l a la presó".

La graella d'ABC Punto Radio, "dolentíssima"

Del Olmo també va carregar contra la reforma de la graella d'ABC Punto Radio. És “molt dolenta, dolentíssima”, en la seva opinió: “No hi estic d'acord i això l'hi he dit al cap de programes i al conseller delegat ", va afegir.

El periodista va dir que li agraden "els companys i la ràdio que fan", "però en conjunt no m'agrada la programació d'ABC Punto Radio. Demà –en referència a aquest dimecres– espero parlar amb el conseller delegat, i si em volen sentir i escoltar el meu punt de vista ... Perquè crec que hi ha una altra forma per arribar a l'oient. No sé si em faran cas ".

Del Olmo admet que la seva "sinceritat" pot resultar incòmoda, però "no és malparlar, és explicar la meva opinió, el que jo sento".

stats