Comunicació
Mèdia 01/07/2011

La cadena MSNBC suspèn un comentarista per dir-li “imbècil” a Obama

Els responsables del canal de la televisió nord-americà i el mateix comentarista, l'analista polític Mark Halperin, han demanat disculpes públicament al president dels Estats Units, a la Casa Blanca i als teleespectadors. La cadena MSNBC està considerada el contrapès demòcrata de la cadena conservadora Fox News

Agències
1 min

BarcelonaLa cadena de televisió nord-americana MSNBC ha anunciat la suspensió “indefinida” de l'analista polític i col·laborador de la cadena Mark Halperin, després que li digués “imbècil” al president dels Estats Units, Barack Obama, en un programa en directe de la cadena. MSNCB ha anunciat la suspensió de Halperin en un comunicat, en el qual ha qualificat els comentaris de l'analista d'inapropiats i inacceptables”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Mark Halperin estava participant en la tertúlia del programa Morning Joe quan el presentador, Joe Scarborough, va preguntar-li la seva opinió sobre la imatge del president nord-americà durant la roda de premsa que va oferir ahir a la Casa Blanca. “Crec que va semblar un imbècil”, va respondre Halperin. El presentador, acte seguit, va demanar si es podia “esborrar” el comentari perquè no es sentís en directe, utilitzant els set segons de retard de l'emissió de senyals per “evitar un moment poc apropiat”.

La cadena ha demanat disculpes al president Obama, a la Casa Blanca i als teleespectadors, i ha defensat el "bon nivell" dels debats que ofereix per justificar la suspensió del comentarista.

Halperin ha lamentat el seu comentari, que ha qualificat de “totalment inapropiat”, i ha ofert una “profunda disculpa” al president, als seus companys de la cadena i als teleespectadors.

MSNBC està considera com el contrapès demòcrata a la cadena conservadora Fox News.

stats