Mèdia 11/04/2013

MTV cancel·la el 'reality' 'Buckwild' a causa de la mort d'un dels seus protagonistes

La cadena americana cancel·la la segona temporada del 'reality' després de la mort de Shain Gandee, el seu concursant estrella, de 21 anys

Ara
1 min
Shain Gandee, concursant del 'reality' d'MTV 'Buckwild' / MTV

BarcelonaShain Gandee, de 21 anys, famós per haver concursat al 'reality' d'MTV 'Buckwild', va morir el dia 1 d'abril, després de patir un accident amb el seu camió. La sobtada mort ha posat la cadena americana entre l'espasa i la paret, però finalment, deu dies després de l'accident, ha anunciat la cancel·lació de la segona temporada del 'reality' del qual Shain Gandee n'era l'estrella, segons infroma The New York Times.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El jove protagonista conduïa un camió quan va veure's atrapa't al fang, les emanacions de monòxid de carboni van envair-ne la cabina, fet que li va provocar una intoxicació mortal.

'Buckwild' és un 'reality' d'MTV emès als Estats Units, els participants del qual, una dotzena de joves, han de sobreviure incomunicats dins una comunitat rural de Virgínia.

Tot i això, MTV ha anunciat que aquest diumenge emetrà pels seus espectadors americans un programa especial dedicat a la memòria del jove concursant. També informen de la reemissió de la primera temporada de 'Buckwild'.

stats