Mèdia 24/04/2011

El Madrid 'B' fa venir por al Barça, segons 'El Mundo'

Sant Jordi i les victòries de Barça i Madrid ocupen les portades d'aquest diumenge

Redacció
1 min
mundo

BarcelonaLes valoracions de Sant Jordi, les enquestes de cara a les eleccions del 22 de maig o la lliga de futbol són alguns dels temes més rellevants a les portades d'aquest diumenge. Precisament sobre aquesta darrera qüestió, El Mundo mostra com a fotografia central de portada una imatge d'Higuain i Kaká celebrant un dels sis gols del Madrid ahir a València. Aquest diari titula “El Madrid 'B' goleja al València i posa por a un Barça que no falla”. El Periódico també duu el Barça a la part inferior de la seva primera: “El Barça pateix i el Madrid s'embala”, diu aquest diari.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Periódico, de la mateixa manera que la resta de diaris catalans, dedica bona part de la seva portada a la diada de Sant Jordi. “Sant Jordi triomfa”, titula aquest diari. En la mateixa línia, l'Ara titula que “Sant Jordi resisteix”. La Vanguardia afirma que”Sant Jordi venç”, acompanyat de la imatge d'un nen vestit de Sant Jordi. L'Avui assenyala que “la festa de Sant Jordi supera les adversitats” i El Punt precisa: “Sant Jordi venç la pluja i la Setmana Santa”.

D'altra banda, la premsa editada a Madrid posa de relleu diverses enquestes de cara a les eleccions del 22 de maig. El Mundo afirma que el PP està a punt de treure-li al PSOE tots els seus fortins autonòmics. L'enquesta per a aquest diari l'ha elaborat Sigma Dos. Per La Razón, que publica una enquesta elaborada per NC report, “el PSOE no remunta”.

stats