NOU PROGRAMA PER A LA SOBRETAULA
Mèdia 17/01/2011

El Mag Lari presenta el nou concurs de 8tv

8tv modifica la graella per incloure cada tarda un concurs d'actualitat. El Mag Lari debuta com a presentador en aquest espai, en què l'estratègia i l'humor tindran un paper destacat. L'estrena, avui.

Albert Castellví Roca
2 min
Viatges, Durant

BarcelonaViatges a la Xina o al Carib, un aparell de televisió amb 3D o 25.000 euros en metàl·lic són alguns dels premis que es poden endur els participants de Ni de conya! , el nou concurs diari que s'estrena aquesta tarda a 8tv i que presentarà el Mag Lari. Tot i així, els participants no hauran de demostrar les seves habilitats fent jocs de mans, sinó que se'ls demanarà que responguin preguntes sobre l'actualitat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Format complex

De fet, estar ben informat serà imprescindible per no sortir del plató amb les mans buides. En les rondes prèvies, els tres concursants hauran d'endevinar si alguns titulars de diari són certs o "ni de conya", i hauran de respondre preguntes relacionades amb vídeos extrets de programes informatius de diverses cadenes. Només el concursant que sumi més punts arribarà a la final, on s'enfrontarà al campió del programa anterior.

Però no tot és tan fàcil. Durant les tres primeres rondes, el campió no s'estarà assegut al seu tron de braços plegats esperant el seu contrincant, sinó que pot jugar un paper molt important en el desenvolupament del concurs. Entre altres coses, els seus privilegis li permetran negar la possibilitat de rebot a algun dels concursants, de manera que li impedirà sumar punts, o canviar-li el tema que hagi escollit, per sotmetre'l a preguntes d'una temàtica que no domini tant.

Tot i així, ser massa cruel durant la primera fase del concurs li pot passar factura: si abusa massa del seu poder, el campió afrontarà la final amb desavantatge, ja que s'atorgaran punts al seu contrincant abans de començar. I a més, no li interessa que el seu rival a la final sigui el més dèbil, ja que el premi per al guanyador dependrà de la suma de punts que hagin aconseguit conjuntament tots dos finalistes. Per tant, un rival massa fort el pot desbancar, però un oponent feble li aportarà només un premi petit. L'estratègia i la prudència seran claus per a l'èxit del campió.

El presentador

I enmig de tot això, el Mag Lari, que debuta com a presentador de televisió. El director del format, Tono Hernández, assegura que "va ser una aposta molt clara des del primer moment", i està convençut que serà "un presentador revelació". En el programa, Lari abandonarà del tot la seva faceta de mag, però no la de showman . Des del mateix títol del concurs ja queda clar que hi ha "molt sentit de l'humor" i, de fet, tot just començar, els concursants s'hauran de sotmetre a "una presentació molt àcida" per part del conductor del programa.

L'espai, produït per Veranda, s'estrena avui a les 15.25.

stats