EL RADAR

El Mago Pop porta ‘La gran ilusión’ a La Sexta, amb convidats famosos

Molta màgia necessitarà el Mago Pop en l’estrena del seu programa, La gran ilusión. Serà aquest dimarts, a les 22.30, en què farà un especial que s’ha de batre amb la final de MasterChef Júnior, a La 1. L’espai és una adaptació del seu espectacle La gran ilusión, però amb un estol d’estrelles convidades. Així, Antonio Banderas, Jordi Évole, Juan Antonio Bayona, Jorge Drexler, Imanol Arias, Eva Longoria, Julieta Venegas, Valeria Mazza i Sara Baras es trobaran amb el prestidigitador i viuran els seus jocs de mans. Per exemple, en el cas del presentador de Salvados, és una variant del famós truc de la moneda el que el mag practica amb el periodista.

El programa té una base humorística i el desplegament de gran espectacle, ja que l’il·lusionista viatja per tot el món. De fet, al costat dels famosos, també aborda vianants desprevinguts, que queden sorpresos per la seves facultats màgiques.

Un dels plats forts anunciats és un truc que involucrarà els espectadors que es mirin el programa.

Nascut com a Antonio Díaz, el Mago Pop s’ha convertit en un dels il·lusionistes de més projecció internacional des que, el novembre del 2013, es va convertir en el primer prestidigitador d’origen espanyol amb programa propi a la majoria de països llatinoamericans, i també als Estats Units d’Amèrica. El seu programa El Mago Pop es pot veure a les televisions espanyoles al canal Discovery Max. Entre els famosos que han col·laborat amb els seus jocs de mans hi ha el científic Stephen Hawking i el jugador Neymar.

Més continguts de