Publicitat
Publicitat

Mitjans públics

Manolo HH serà el substitut de Juan Ramón Lucas al capdavant del magazín matinal de RNE

Havia presentat diversos espais de matinada de l'emissora, i actualment era col·laborador d''En días como hoy'. Tomás Fernando Flores dirigirà Radio 3

Manuel Hernández Hurtado, conegut popularment com a Manolo HH, serà el presentador del magazín matinal de Ràdio Nacional d'Espanya (RNE) a partir de la propera temporada, en substitució de Juan Ramón Lucas, que va ser cessat la setmana passada. Hernández Hurtado està vinculat a l'emissora estatal des del 1983, i va destacar especialment durant la seva etapa al capdavant dels espais de matinada 'De la noche al día' i 'La noche menos pensada'. Actualment, Hernández Hurtado era col·laborador de Lucas en el programa 'En días como hoy'.

D'altra banda, RTVE ha fet públic aquest dijous al matí que Tomás Fernando Flores serà el nou director de l'emissora musical i cultural del grup, Radio 3, un càrrec que fins ara ocupava Lara López. Flores, considerat un dels crítics musicals més prestigiosos d'Espanya, presenta actualment l'espai sobre tecnologia i noves tendències 'Siglo 21', a la mateixa emissora. Vinculat a RNE des del 1984, ha presentat diversos programes a Radio 3 i s'ha fet càrrec de la informació musical a Radio 1 i Radio 5. També ha conduït espais de Televisió Espanyola com 'Planeta Rock' o 'Fuera de serie', i col·labora amb la televisió pública comentant transmissions de concerts.

Més continguts de