Ràdio
Mèdia 04/01/2011

Manolo Lama també fitxa per la Cope

El periodista s'unirà amb tota probabilitat a Paco González i Pepe Domingo Castaño, que ja van fer el salt a l'estiu

Albert Castellví
2 min
Manolo Lama ha anunciat avui que deixarà la cadena SER

BarcelonaManolo Lama va narrar ahir el seu últim partit a la Cadena SER. Després de la victòria del Reial Madrid al camp del Getafe, el periodista ha anunciat avui que abandona l'emissora, i tot apunta que ben aviat es farà pública la seva incorporació a l'equip d'esports de la Cope. La cadena del grup Prisa ha confirmat la notícia amb un breu comentari al peu d'un comunicat en què anuncia que Antonio Romero serà, a partir d'ara, el narrador dels partits de futbol de la cadena.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest fitxatge serà la culminació del traspàs de les principals veus del futbol de la SER a la cadena dels bisbes, després que a l'estiu l'emissora de Prisa acomiadés el director del Carrusel deportivo, Paco González, per desavinences sobre el desplegament de la cadena per cobrir el Mundial. Setmanes després, González s'incorporava a la plantilla de la cadena Cope, que anunciava també el fitxatge de l'altra gran referència dels esports de la SER, Pepe Domingo Castaño.

Des de llavors, tots dos havien insinuat en més d'una ocasió, o fins i tot declarat obertament, que esperaven que Lama s'unís al seu projecte a la nova cadena, fet que avui sembla més a prop que mai.

Des de la marxa de González i Castaño, la Ser ha perdut milers d'oients dels seus espais esportius, mentre que la Cope ha experimentat grans increments d'audiència. A més, la relació entre els periodistes i la seva antiga cadena ha estat molt tensa, fins al punt que la SER va arribar a denunciar la Cope per plagi del Carrusel deportivo.

stats