TV3 IMPULSA UNA NOVA JORNADA SOLIDÀRIA

El programa solidari de TV3 aconsegueix emocionar i recapta prop de set milions d'euros, una xifra rècord Catalunya s'omple d'activitats solidàries Mentre els telèfons no deixen de sonar durant tot el dia

'La Marató' en 10 moments

Més enllà de la recaptació, que de matinada s'acostava als set milions d'euros però que encara seguirà creixent fins a finals de gener, La Marató va aconseguir emocionar. Veure la mare del Raül dient que el millor dia de la seva vida havia estat quan el nen, de set anys, va sortir del coma, o sentir la Irene, una nena de dotze afectada d'ictus, assegurar que per afrontar la seva malaltia "no cal ser valent, sinó que hi ha d'haver ganes de tirar endavant" seran imatges difícils d'oblidar.

La Marató va explicar què són les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, i va tocar la fibra. Però també va reservar un lloc important a l'espectacle i es va fixar en el miler llarg d'activitats que durant tot el dia es van fer arreu del territori per recaptar fons. Catalunya, un any més, es va bolcar en un programa que ha traspassat la pantalla per convertir-se en un fenomen de país.

Més continguts de