Publicitat
Publicitat

La Marató del 2012 recollirà fons per la lluita contra el càncer

L'edició del 2011 ha tancat amb un nou rècord de recaptació: 8.931.418 euros. Els diners es destinaran a projectes de recerca sobre medicina regenerativa i trasplantament d'òrgans i teixits

L'edició 2012 de 'La Marató de TV3' es farà diumenge 16 de desembre i estarà dedicada al càncer, la principal causa de mort de persones entre els 35 i 70 anys.

La recerca científica més recent està obrint noves vies per a la curació del cànce: amb la identificació de les cèl·lules mare tumorals s'està treballant per simplificar la complexitat de la malaltia i abordar-la amb tractaments personalitzats.

'La Marató' del 2011 tanca amb un nou récord de recaptació: 8.931.418 euros

La vintena Marató de TV3, celebrada el passat desembre, ha tancat amb una recaptació rècord de 8.931.418 euros. La xifra aconseguida fins al 31 de març supera el màxim aconseguit en la història del programa, que es va assolir el 2010 (8.735.103 euros). Els diners recaptats a La Marató del passat desembre es dedicaran a la recerca sobre medicina regenerativa i el trasplantament d'òrgans i teixits. La Marató d'enguany estarà dedicada al càncer.

A principis de març, la Fundació de La Marató va tancar la convocatòria de projectes que opten a ser finançats amb aquests fons. Hi concorren 210 iniciatives. Experts internacionals en regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits els revisaran i els avaluaran en els pròxims mesos. Els guanyadors es faran públics al novembre.

En vint edicions, 'La Marató de TV3' ha recaptat més de 106 milions d'euros, que han permès impulsar 565 projectes de recerca biomèdica sobre un ampli conjunt de malalties.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT