"La gent ha de tenir el poder de decidir", Marc Gasol a 'El convidat', en 10 frases

El jugador de bàsquet dels Grizzlies, de l'NBA, rep Albert Om a Memphis i parla de la seva trajectòria, de la família, del seu germà Pau i de molt més

Marc Gasol ha estat el protagonista d' 'El convidat' d'aquest dilluns. El jugador de bàsquet dels Grizzlies ha rebut Albert Om a Memphis i ha parlat de la seva carrera, del bàsquet, del seu passat pel Barça, de la família i de moltes coses més. Us n'oferim un resum amb les 10 frases més destacades.

Viure als Estats Units

1. " La primera imatge que tinc dels Estats Units és a un hotel. Vaig mirar per la finestra, era a les sis o set del matí, i vaig veure una autopista de sis carrils amb uns camions molt grans. I vaig pensar: "Això és Amèrica"".

2. "De Memphis m'agrada molt el Lorraine Motel, on van assassinar Martin Luther King".

Un líder de 2,16 metres

3. " Fer 2,16 metres però no ser feliç ni content amb el que un té deu ser una putada, perquè no ho canviaràs".

4. " Vaig heretar el pupitre del Pau a la classe, perquè era més alt que els altres".

5. " Marxar del Barça no era un fracàs, però feia ràbia. Però sempre hi ha una part positiva, que va ser descobrir Girona. Va ser com quan acaba l'hivern i comença la primavera".

6. " No jugo a bàsquet perquè sigui alt. Si fes 1,60 o 1,70, jugaria a bàsquet igual".

7. " El Pau va marcar una època. El que va aconseguir quan jugava al Barça va ser molt maco. I jo com a germà estava molt content, m'ho passava molt bé. Era el fan número u. Feia coses que en aquella època no s'havia vist mai".

8. " Vaig tenir la sort de gaudir molt del bàsquet abans que el Pau fos conegut, i ja tenia una personalitat i una manera de jugar pròpia".

Catalunya des de Memphis

9. " La marca Catalunya és molt poc coneguda a Memphis. Perquè quan parlem de Catalunya... està dins d'Espanya, i per Espanya entenen el flamenco i los toros".

10. "És un moviment i la gent ha de tenir el poder de decidir i saber el que hi ha. La gent n'ha de ser conscient. Almenys s'ha de saber quina és la realitat".

Més continguts de