TELEVISIÓ LOCAL
Mèdia 11/11/2011

El Maresme es queda sense segon canal públic de la TDT

Els municipis responsables del seu funcionament renuncien al segon canal perquè veuen inassumible el seu cost

Ara
1 min

BarcelonaEl Maresme no tindrà segon canal públic de TDT, l'MT2TV, perquè els responsables del seu funcionament veuen inassumible el cost que representa. Ja a l'octubre, la presidenta de l'ens i alcaldessa de Calella, la convergent Montserrat Candini, anunciava que els integrants del consorci estaven estudiant la seva viabilitat. Un mes després, la decisió ha estat prescindir-ne. No es descarta però que les poblacions que vulguin acabin adherint-se al canal de Mataró i el Maresme, M1TV.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Així doncs, en sis mesos com a màxim el canal deixarà d'emetre. En aquest temps, una comissió liquidadora establirà també els mecanismes en base als quals cada municipi eixugarà el deute acumulat, que de moment no ha transcendit, així com el futur de les instal·lacions i els béns patrimonials de la fàbrica Llobert. El Consorci Teledigital Maresme Nord es va constituir al 2007 amb els municipis de Calella, Arenys de Munt, Tordera, Canet i el Consell Comarcal del Maresme. Al febrer s'afegien Pineda de Mar, Palafolls, Santa Susanna i Sant Cebrià.

Un cop desaparegui M2TV, a la comarca només funcionarà un canal públic amb seu a Mataró. El segon canal, Televisió de Mataró, va ser absorbit per M1TV l'any passat.

stats