EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 17/03/2011

Màrius Serra: "Amb l'iPhone 4, sóc un home nou"

1 min
Màrius Serra és escriptor. El seu últim títol és Verbàlia 2.0 .

Fa un mes vaig fer el salt des d'un telèfon normal a un iPhone 4, i sóc un home nou. M'ha relaxat el fet de mirar el correu i poder tenir accés a la informació en tot moment. Per exemple, buscar una paraula o un dubte qualsevol. El DIEC, el tinc als favorits.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc Twitter i Facebook, però des del mòbil faig servir molt més el Twitter. No en faig un ús individual, explicant què faig i on sóc, sinó més col·lectiu. El Facebook el faig servir des de l'ordinador, i també el tinc com a persona pública, no per a la vida personal. Vaig començar amb un perfil, i de seguida vaig arribar el límit dels 5.000 amics, i ara tinc una pàgina amb unes 3.000 persones més. Hi vaig penjant links , però no és per als amics. Per a ells, tinc altres vies.

Amb el mòbil faig trucades, però en cap cas passen dels tres quarts d'hora al dia, excepte en casos molt concrets. Cada cop faig més SMS, i també els he reduït moltíssim perquè tiro de correu o, fins i tot, algun tuit. Hi ha un cert desplaçament.

Ara miro molt poca tele, però en canvi sóc molt consumidor de ràdio. De la tele, potser en recupero alguna cosa a través de la xarxa, però asseure'm al sofà a veure la tele és un hàbit que he perdut. En canvi, la ràdio, l'escolto sempre, tant al cotxe com amb el mòbil. També sóc molt consumidor de diaris. Continuo esmorzant amb dos o tres diaris de paper, i cada cop busco més diaris a la xarxa.

stats