Publicitat
Publicitat

La Marató per la pobresa

La Maruja té 92 anys i viu sola: "Els governs no saben què tenen entre mans"

L'associació Avismón li fa arribar cada més una caixa de menjar. Dues voluntàries de l'entitat s'han convertit "en les seves nétes"

La Maruja té 92 anys i viu sola en un pis de Barcelona que l'obliga a pujar i baixar una seixantena de graons. Tal com ha demostrat a 'La Marató per la pobresa', manté una gran vitalitat, però els 600 euros que cobra de pensió i els 277 que paga de lloguer li compliquen molt la possibilitat d'arribar a final de mes. Per això, l'associació Avismón li fa arribar mensualment una caixa de menjar. A més, dues joves voluntàries de l'entitat la visiten, i asseguren que s'han convertit gairebé en les seves "nétes".

La Maruja considera que "els governs no saben què tenen entre mans". "Tots els polítics prometen coses que saben que no poden fer", lamenta, i per això diu que en els polítics no hi creu "gens". Tot i així, explica que a ella la crisi no l'ha afectat especialment, ja que sempre ha viscut amb molt pocs recursos: "Sempre he pensat amb el cap, que el tenim per pensar, i m'he adaptat molt a la situació", explica.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT