La Marató per la pobresa
Mèdia 27/05/2012

La Maruja té 92 anys i viu sola: "Els governs no saben què tenen entre mans"

L'associació Avismón li fa arribar cada més una caixa de menjar. Dues voluntàries de l'entitat s'han convertit "en les seves nétes"

Ara
1 min

BarcelonaLa Maruja té 92 anys i viu sola en un pis de Barcelona que l'obliga a pujar i baixar una seixantena de graons. Tal com ha demostrat a 'La Marató per la pobresa', manté una gran vitalitat, però els 600 euros que cobra de pensió i els 277 que paga de lloguer li compliquen molt la possibilitat d'arribar a final de mes. Per això, l'associació Avismón li fa arribar mensualment una caixa de menjar. A més, dues joves voluntàries de l'entitat la visiten, i asseguren que s'han convertit gairebé en les seves "nétes".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Maruja considera que "els governs no saben què tenen entre mans". "Tots els polítics prometen coses que saben que no poden fer", lamenta, i per això diu que en els polítics no hi creu "gens". Tot i així, explica que a ella la crisi no l'ha afectat especialment, ja que sempre ha viscut amb molt pocs recursos: "Sempre he pensat amb el cap, que el tenim per pensar, i m'he adaptat molt a la situació", explica.

stats