Mèdia 09/05/2012

Ofensiva de 'La Razón' contra els joves que es mobilitzen: "Els mals estudiants que agiten l'educació"

El diari situa en portada les imatges de cinc estudiants, amb noms i cognoms, i explica els moviments de protesta en què han participat. Subratlla que els sindicats que han convocat la vaga per al dia 22 tenen "un currículum pèssim" i "una clara vinculació amb el PSOE"

Ara
2 min
razon

BarcelonaClara i nova ofensiva de 'La Razón' contra els joves que es mobilitzen. "Els mals estudiants que agiten l'educació", titula el diari aquest dimecres, i situa en portada les imatges de cinc estudiants amb els corresponents noms i cognoms. El rotatiu explica els moviments de protesta en què han participat, i subratlla que els sindicats que han convocat la vaga per al dia 22 tenen "un currículum pèssim" i "una clara vinculació amb el PSOE".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Mas pretén fiscalitzar les inversions a tota Espanya", aquesta és la lectura que fa en portada el diari 'El Mundo' a l'anunci del Govern de contraofensiva a la recentralització de Madrid. El diari destaca que "exigeix al govern de Rajoy informes de costos i beneficis en totes les seves obres públiques" i que "TV3 és 'intocable'". A la portada del rotatiu d'Unidad Editorial hi destaquen també que "El govern dóna llum verda a la sortida de polítics de Bankia" i que un vocal del CGPJ denuncia el president per carregar despeses pròpies com a oficials".

'La Razón', per la seva banda, parla en portada d'un "avís d'intervenció" a Catalunya i altres comunitats.

'Abc' obre la seva edició d'aquest dimecres amb els resultats de l'enquesta del CIS del mes d'abril, que demostra que, des del mes de novembre (quan van guanyar amb el 44,6% dels vots) els populars han caigut 4 punts en intenció de vot. Tot i això, el diari escriu "el PP guanyaria amb 11 punts d'avantatge tot i les reformes". També diu que Mas "renova el seu desafiament" perquè portarà les retallades al TC.

'El País' obre amb la inspecció dels comptes de Bankia: "Els recels de l'auditor van forçar la intervenció de l'Estat a Bankia". Diu que les exigència de l'empresa auditora, Deloitte, "rebaixava a zero el patrimoni del grup".

'El Periódico' assegura: "El jutge rastreja correus ocults d'Urdangarin". A més, també destaca que està denunciat per "malversació el president del Tribunal Suprem". Il·lustra la portada una foto de Nicolas Sarkozy i de François Hollande, passat i present de la política francesa, que ahir dimarts "van segellar la reconciliació".

'La Vanguardia' comença amb economiai afirma que "Rajoy prova de rescatar Bankia sense intervenció". Així, afegeix que existeix "malestar a les entitats per les noves provisions que exigirà de Guindos". A més, diu que existeix "alarma a Europa per la deriva de Grècia".

'El Punt Avui' afirma que "primer, el pla A" i diu que "El Govern esprem la via legal contra l'ofensiva recentralitzadora". El diari també diu que l'estàtua de Colom "obté mig milió d'euros amb les visites".

L'ARA titula: "Xoc "as-Rajoy", com a conseqüència de la recentralització del govern espanyol. A més, el diari parla del "sanejament forçós extra per a la banca" i dels estudiants Erasmus, que considera "un èxit enmig de la crisi europea".

stats