Publicitat
Publicitat

Ofensiva de 'La Razón' contra els joves que es mobilitzen: "Els mals estudiants que agiten l'educació"

El diari situa en portada les imatges de cinc estudiants, amb noms i cognoms, i explica els moviments de protesta en què han participat. Subratlla que els sindicats que han convocat la vaga per al dia 22 tenen "un currículum pèssim" i "una clara vinculació amb el PSOE"

Clara i nova ofensiva de 'La Razón' contra els joves que es mobilitzen. "Els mals estudiants que agiten l'educació", titula el diari aquest dimecres, i situa en portada les imatges de cinc estudiants amb els corresponents noms i cognoms. El rotatiu explica els moviments de protesta en què han participat, i subratlla que els sindicats que han convocat la vaga per al dia 22 tenen "un currículum pèssim" i "una clara vinculació amb el PSOE".

"Mas pretén fiscalitzar les inversions a tota Espanya", aquesta és la lectura que fa en portada el diari ' El Mundo' a l'anunci del Govern de contraofensiva a la recentralització de Madrid. El diari destaca que "exigeix al govern de Rajoy informes de costos i beneficis en totes les seves obres públiques" i que "TV3 és 'intocable'". A la portada del rotatiu d'Unidad Editorial hi destaquen també que "El govern dóna llum verda a la sortida de polítics de Bankia" i que un vocal del CGPJ denuncia el president per carregar despeses pròpies com a oficials".

' La Razón', per la seva banda, parla en portada d'un "avís d'intervenció" a Catalunya i altres comunitats. 

' Abc' obre la seva edició d'aquest dimecres amb els resultats de l'enquesta del CIS del mes d'abril, que demostra que, des del mes de novembre (quan van guanyar amb el 44,6% dels vots) els populars han caigut 4 punts en intenció de vot. Tot i això, el diari escriu "el PP guanyaria amb 11 punts d'avantatge tot i les reformes". També diu que Mas "renova el seu desafiament" perquè portarà les retallades al TC.

' El País' obre amb la inspecció dels comptes de Bankia: "Els recels de l'auditor van forçar la intervenció de l'Estat a Bankia". Diu que les exigència de l'empresa auditora, Deloitte, "rebaixava a zero el patrimoni del grup".

' El Periódico' assegura: "El jutge rastreja correus ocults d'Urdangarin". A més, també destaca que està denunciat per "malversació el president del Tribunal Suprem". Il·lustra la portada una foto de Nicolas Sarkozy i de François Hollande, passat i present de la política francesa, que ahir dimarts "van segellar la reconciliació".

' La Vanguardia' comença amb economiai afirma que "Rajoy prova de rescatar Bankia sense intervenció". Així, afegeix que existeix "malestar a les entitats per les noves provisions que exigirà de Guindos". A més, diu que existeix "alarma a Europa per la deriva de Grècia".

' El Punt Avui' afirma que "primer, el pla A" i diu que "El Govern esprem la via legal contra l'ofensiva recentralitzadora". El diari també diu que l'estàtua de Colom "obté mig milió d'euros amb les visites".

L' ARA titula: "Xoc "as-Rajoy", com a conseqüència de la recentralització del govern espanyol. A més, el diari parla del "sanejament forçós extra per a la banca" i dels estudiants Erasmus, que considera "un èxit enmig de la crisi europea".


Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT