Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ

"Massa bonic”, al diari francès 'L'Équipe'

A la premsa internacional se li acaben els elogis per parlar del Barça. El 'Times' anglès defineix el Barça com el “Dream Team d'Europa”. A l'Argentina, 'Clarín' destaca el paper de Messi en la “festa del futbol” blaugrana

La premsa de tot el món és un clam de lloança al FC Barcelona. Els diaris anglesos han acceptat amb esportivitat la superioritat del Barça i han elogiat especialment el paper de Messi. “El mag Messi enfonsa el United”, titula el Telegraph. “El rei Messi regna” i “El Dream Team d'Europa destrueix el United” són els arguments del Times. El diari de referència del món de l'esport, el francès L'Équipe ho resumeix amb dues paraules: “massa bonic”.

A l'Argentina, els diaris se centren en el seu compatriota Messi. Olé destaca la “bellesa” del joc de Leo i li dedica un “cada dia t'estimo més”. Clarín també parla de Messi i de Guardiola com a responsables de la “festa del futbol” viscuda a Wembley. A Itàlia, el guant el recull el Corriere dello Sport, que defineix Messi com un “geni del futbol, el nou Maradona”. Encara al país transalpí, La Gazzetta Sportiva titula “FantaBarça” i el defineix com “l'equip més fort de tots els temps”. La Stampa qualifica Messi i Guardiola com “els senyors del futbol feliç” i el Corriere della Sera destaca que “el Barça entra al terreny dels mites”. A Portugal, A Bola destaca que els culers són “campions d'Europa i d'un altre món”.

Més continguts de