COMUNICACIÓ
Mèdia 29/05/2011

"Massa bonic”, al diari francès 'L'Équipe'

A la premsa internacional se li acaben els elogis per parlar del Barça. El 'Times' anglès defineix el Barça com el “Dream Team d'Europa”. A l'Argentina, 'Clarín' destaca el paper de Messi en la “festa del futbol” blaugrana

Redacció
1 min
"Massa bonic", a 'L'Équipe'

BarcelonaLa premsa de tot el món és un clam de lloança al FC Barcelona. Els diaris anglesos han acceptat amb esportivitat la superioritat del Barça i han elogiat especialment el paper de Messi. “El mag Messi enfonsa el United”, titula el Telegraph. “El rei Messi regna” i “El Dream Team d'Europa destrueix el United” són els arguments del Times. El diari de referència del món de l'esport, el francès L'Équipe ho resumeix amb dues paraules: “massa bonic”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A l'Argentina, els diaris se centren en el seu compatriota Messi. Olé destaca la “bellesa” del joc de Leo i li dedica un “cada dia t'estimo més”. Clarín també parla de Messi i de Guardiola com a responsables de la “festa del futbol” viscuda a Wembley. A Itàlia, el guant el recull el Corriere dello Sport, que defineix Messi com un “geni del futbol, el nou Maradona”. Encara al país transalpí, La Gazzetta Sportiva titula “FantaBarça” i el defineix com “l'equip més fort de tots els temps”. La Stampa qualifica Messi i Guardiola com “els senyors del futbol feliç” i el Corriere della Sera destaca que “el Barça entra al terreny dels mites”. A Portugal, A Bola destaca que els culers són “campions d'Europa i d'un altre món”.

stats