Televisió
Mèdia 28/08/2011

Mediapro assegura que no té cap deute pendent amb el Saragossa

El club ha decidit finalment que deixarà entrar les càmeres de televisió al camp, tot i que s'havia plantejat impedir-ho en considerar que la productora li devia diners

Redacció
2 min

BarcelonaMediapro, l'empresa que té els drets audiovisuals de tots els equips de la Primera i Segona Divisió de futbol, assegura que no té cap deute pendent amb el Saragossa, en contra del que afirma el club, que havia amenaçat d'impedir l'accés al camp a les càmeres de televisió que han de transmetre el partit d'aquest diumenge, entre l'equip aragonès i el Reial Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons aquesta nota, "Mediapro no té cap deute pendent amb el Reial Club Saragossa". "Davant l'evident incompliment de les obligacions contractuals per part del club de futbol per la venda de drets que eren propietat de Mediapro –continua el comunicat–, la companyia ha dipositat les quantitats establertes en el contracte al jutjat mercantil número 7 de Barcelona". Per això, diu l'empresa, "és decisió del jutge determinar els incompliments en què ha incorregut el club".

Finalment, però, el club ha decidit permetre l'entrada de les càmeres al camp, tot i que, segons informa EFE, la jutge responsable del concurs de creditors del club els va autoritzar prendre aquesta mesura per assegurar el cobrament del deute, que, en concepte de drets de televisió, considera que manté la productora Mediapro amb el club.

En qualsevol cas, però, l'entitat ha optat per fer-se enrere, segons s'anuncia a la seva pàgina web, "per no perjudicar els interessos de l'afició" i per no complicar encara més "un escenari prou enrarit per diversos conflictes", com la vaga de futbolistes que va impedir la disputa de la primera jornada de lliga o el conflicte entre els clubs i les ràdios, que no poden entrar als estadis a fer les narracions dels enfrontaments després d'haver-se negat a pagar el cànon que, des d'aquesta temporada, els exigeix la Lliga de Futbol Professional.

stats