Televisió
Mèdia 18/04/2012

Mediapro amenaça els bars que emeten il·legalment Gol Televisión de tallar-los el senyal abans del clàssic

La productora recorda que aquests establiments han de contractar el servei Gol Bar, 10 vegades més car. Fins a 6.650 locals a tot l'Estat ja s'han quedat sense senyal aquesta temporada

Ara
1 min

BarcelonaA tres dies del Barça-Madrid, que oferiran dissabte Canal + i Gol Televisión, la productora Mediapro –propietària d'aquest segon canal– amenaça els bars que emeten il·legalment el seu senyal i assegura que els tallarà el senyal abans de la disputa del clàssic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En un comunicat fet públic aquest dimecres, Mediapro recorda que el senyal de Gol T només és per a ús privat, i que els locals públics han de contractar el servei Gol Bar, que ofereix exactament els mateixos continguts a través de les mateixes plataformes –TDT, cable i satèl·lit–, però a un preu deu vegades més elevat.

La productora recorda, a més, que en la campanya per acabar amb aquesta pràctica fraudulenta, fins a 6.650 bars de tot l'Estat –461 dels quals, a Catalunya, 27 a les Balears i 1.349 al País Valencià, que és la comunitat més afectada– ja s'han quedat sense senyal aquesta temporada, i només el cap de setmana passat es va tallar l'emissió de 474 establiments. Mediapro adverteix, a més, que el tall de senyal es pot produir fins i tot durant els partits, i recorda als espectadors que només els locals que disposen de l'adhesiu de 'Bar autoritzat' poden emetre legalment el senyal de Gol.

A més del tall del senyal, els bars que ofereixen els partits de forma irregular s'enfronten a sancions econòmiques i a denúncies penals per estafa i contra la propietat intel·lectual.

stats