Publicitat
Publicitat

TELEVISIÓ PER INTERNET

Ofereix 115 partits al mes per quinze euros mensuals o vuit diaris

Mediapro multiplica l'oferta de futbol a la carta amb Gol Stadium

Ja està en marxa Gol Stadium, la nova proposta de Mediapro per als fanàtics del futbol. La web ofereix abonaments mensuals o diaris per veure 115 partits de 17 competicions al mes, en directe o a la carta.

Tot el futbol possible a l'ordinador, a l'iPhone o a l'iPad. És el que proposa Gol Stadium, la plataforma que ahir va posar en marxa Mediapro amb l'objectiu que es converteixi en la Meca dels aficionats al futbol. A través de la web www.golstadium.e s serà possible veure 115 partits íntegres cada mes, en directe o a la carta, de 17 competicions diferents, des de la Primera i la Segona Divisió fins a la Champions o l'Eurocopa, passant per campionats europeus i sud-americans. A això cal sumar-hi els principals programes de Gol Televisión -que es podran recuperar en qualsevol moment-, entrevistes, reportatges i l'última roda de premsa de cadascun dels entrenadors de Primera.

Per 14,99 euros al mes (4,99 per als abonats a Gol Televisión a través de TDT), Gol Stadium ofereix tots els partits i programes de Gol en directe i en diferit, i la possibilitat de veure en directe, pagant un euro més per cadascun, els partits de Champions, de competicions estrangeres i els de Lliga que no ofereixen ni Gol, ni La Sexta ni Canal +.

L'alternativa és subscriure-s'hi només per un dia, a 7,99 euros i amb la mateixa oferta de continguts, tot i que en aquest cas el preu de cada partit extra és de 7,99 euros més. Aquest mateix preu és el que costen aquests partits per als que optin per no abonar-s'hi. En aquest cas, però, només tindran accés als continguts gratuïts, que inclouen els resums dels partits i els informatius.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT