Mèdia 12/04/2012

Mediaset Espanya renova els drets de la Europa League a fins a 2015

El grup, propietari de Telecinco i Cuatro, oferirà el millor partit de cada jornada, així com un programa setmanal de resums

Efe
1 min

MadridMediaset Espanya ha renovat amb la UEFA per a les pròximes tres temporades els drets d'emissió en obert de l'Europa League, que ja ha tingut els darrers tres anys. Oferirà el millor partit de cada jornada, així com un programa setmanal de resums.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els canals de Mediaset Sport-Telecinco, Cuatro i Energy-faran la cobertura d'aquesta competició segons el compromís, que inclou també l'emissió en obert del torneig a través de Mitele.es, la plataforma de televisió de Mediaset Espanya que oferirà en directe i de manera simultània els xocs de forma gratuïta i amb accés des de qualsevol PC, tauleta o smartphone.

Després de la renovació de l'acord amb Mediaset, propietària també dels drets de l'Eurocopa de l'estiu que a Polònia i Ucraïna, la UEFA dóna per conclosa la venda dels drets de la Lliga Europa a Espanya fins al final de la temporada 2014-2015.

A finals del març passat la UEFA va confirmar que Gol TV havia adquirit els drets d'emissió de tots els partits de l'Europa League en directe o en diferit, amb l'excepció del millor de cada jornada que oferirà Mediaset.

stats