Mediaset renova el contracte a Ana Rosa Quintana

La presentadora es mantindrà al capdavant del seu magazín matinal

Mediaset va anunciar ahir la renovació del contracte d’ Ana Rosa Quintana, responsable del magazín matinal de Telecinco des del 2005. La periodista continuarà amb El programa de Ana Rosa durant uns quants anys més, tot i que la cadena no n’ha especificat la quantitat.

En un comunicat, la cadena ha ratificat la confiança en la periodista i ha recordat que el programa ha sigut durant el març l’opció preferida dels espectadors de la franja matinal a Espanya, amb una audiència mitjana de 19,4% de share i 533.000 persones . Anteriorment, Ana Rosa Quintana va presentar a Telecinco altres programes com Veredicto, Nunca es tarde o Al otro lado, a més de diversos espais informatius especials.

La confirmació de la renovació de Quintana arriba després que la setmana passada també s’assegurés els serveis d’una altra presentadora insígnia del grup mediàtic: María Teresa Campos. Mediaset i la periodista van signar un contracte de llarga duració que la vincula amb el grup un cop finalitzat ¡Qué tiempo tan feliz!, que es va acomiadar dels espectadors dissabte passat.