Mediaset estrena per la porta gran ‘Brigada Costa del Sol’

El primer capítol de la sèrie es veurà simultàniament a Telecinco i a Cuatro

Telecinco estrena avui Brigada Costa del Sol, una sèrie ambientada l’any 1977 a la ciutat malaguenya de Torremolinos i protagonitzada per quatre policies que formen la nova unitat d’estupefaents de la Costa del Sol, destinada a combatre el narcotràfic, un tipus de delicte pràcticament desconegut a l’Espanya de l’època. Els interpreten Hugo Silva, Álvaro Cervantes, Miki Esparbé i Jesús Castro, mentre que Sara Sálamo dona vida a una carterista que entra en contacte amb els agents arran de la mort del seu pare, un contrabandista.

El grup Mediaset no va anunciar fins divendres la data d’estrena de la sèrie, però vol que la seva arribada a la pantalla sigui tot un esdeveniment. Per aquest motiu, el primer episodi s’emetrà de forma simultània a Telecinco i a Cuatro i ocuparà tot el prime time, des de les 22 h fins a la 1 h, ja que està format per la suma del que, en principi, havien de ser dos capítols. A partir de la setmana que ve els episodis s’emetran individualment i només per Telecinco.

La sèrie, produïda per Warner Bros., compta amb la participació de Netflix, que l’oferirà a tot el món un cop s’hagi completat l’emissió per televisió.