Mèdia 18/08/2012

Mercedes ressuscita MacGyver per anunciar la seva nova furgoneta

La marca utilitza la imatge de persona polivalent i enginyosa per explicar els valors del seu nou vehicle comercial

Ara
1 min

BarcelonaAls anys 80, la sèrie de televisió basada en el personatge de ficció MacGyver va aconseguir un enorme èxit gràcies a la polivalència del seu protagonista. Ara, Mercedes vol rememorar aquella fama amb la campanya publicitària del nou Citan. Aquell curiós personatge, al servei de la Fundació Phoenix, sempre tractava d'ajudar els bons i acabar amb els dolents utilitzant només la seva intel·ligència. La fama de MacGyver ve de la seva habilitat per improvisar qualsevol artefacte amb elements simples i variats, la seva inseparable navalla suïssa multiús i el seu Jeep descapotable.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A només un mes per presentar el seu nou vehicle comercial, Mercedes ha unit en el mateix equip la seva nova Citan (derivada de la Renault Kangoo) i l'heroi televisiu dels 80. La Citan es podrà veure per primera vegada en directe el dia 18 de setembre, en el marc del Saló Internaciónal de Vehicles Industrials de Hannover.

De moment, encara no se sap gaire cosa sobre aquest curiós utilitari, fruit de la col·laboració entre Renault i Mercedes. El fabricant només ha revelat que aquesta furgoneta s'oferirà amb motors turbodièsel de 75 i 110 CV, i un gasolina sobrealimentat de 115 CV.

stats