ARA
Mèdia 24/06/2011

Més cues que coca i petards, portada de l'ARA

La UE colla Grècia una mica més en la cimera del caps d'estat i de govern de Brussel·les. Aquest és el tema que obre la portada d'aquest divendres. L'altre gran tema és la revetlla de Sant Joan, amb la seva imatge més simbòlica: una foguera

Redacció
1 min
portada 24 juny

BarcelonaLa posició de la Unió Europea amb Grècia obre la portada de l'ARA d'aquest divendres. Els caps d'estat i de govern reunits a Brussel·les aturen els ajuts fins que s'aprovi el pla d'austeritat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La imatge que presideix la primera plana, però, és per a la revetlla de Sant Joan. S'hi veu una gran foguera fotografiada a Barcelona per Pere Tordera. Aquest any s'han reduït les vendes de coques i de petards, però no han disminuït les cues de l'operació sortida. Aquest Sant Joan, l'operació ha estat especialment complicada perquè la revetlla era el principi d'un cap de setmana llarg.

Altres temes de portada són els nous estudis que asseguren que la qualitat del semen no baixa, l'aprovació del parc eòlic d'Ascó amb tres anys de retard i la decisió dels països europeus d'accelerar també, com els EUA, la seva sortida de l'Afganistan.

stats