Mèdia 03/09/2012

Més problemes de diners per a Lindsay Lohan

A.c.r.
2 min
Més problemes de diners per a Lindsay Lohan

Lindsay Lohan (01) va gairebé a polèmica per dia. Poques hores després que la fiscalia de Los Angeles l'absolgués, per falta de proves, del robatori de 6.400 dòlars en una casa de Hollywood durant una festa a la qual havia estat convidada, l'actriu, de 26 anys, torna a veure's embolicada en un conflicte amb molts diners pel mig. Segons informa el portal TMZ, el 31 de juliol Lohan va ser expulsada del luxós hotel Chateau Marmont de Los Angeles -en què les habitacions més barates costen 435 dòlars per nit, uns 350 euros-, perquè els devia 46.350 dòlars, és a dir, prop de 37.000 euros.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El mateix mitjà explica que Lohan s'estava allotjant en aquell hotel des del 30 de maig i que durant aquests dos mesos s'havia gastat -i no havia pagat-, entre altres despeses, 3.145 dòlars en el minibar, 686 dòlars en 49 paquets de tabac, 685 dòlars en el servei d'habitacions i 100 dòlars més en espelmes. Si més no, això és el que li reclama l'hotel en una carta que ha fet arribar a l'actriu i en la qual li fan saber que, mentre no ho aboni, serà considerada persona non grata i se li impedirà l'accés a les instal·lacions, inclòs el restaurant.

Sorprenentment, tots aquests problemes de diners arriben en un any en què, de moment, Lohan ja ha ingressat, segons els càlculs de TMZ, més de dos milions de dòlars.

Rihanna trenca una taula

Tampoc no va acabar de manera gaire amistosa la visita de Rihanna (04) a la discoteca londinenca The Rose Club. El diari britànic The Sun assegura que la cantant de Barbados va ser expulsada del local després de trencar una taula sobre la qual s'havia posat a saltar, segons sembla, després d'haver-se excedit amb l'alcohol. La trencadissa es va multiplicar quan les ampolles de xampany i les copes que hi havia sobre la taula també van anar per terra, però, malgrat tot, quan els responsables de seguretat de la discoteca es van encarregar de fer-la sortir del recinte Rihanna s'hi va enfrontar: "¿Que no sabeu qui sóc?", els va preguntar, segons recull el mateix rotatiu. Sembla que la pregunta va fer efecte, perquè acte seguit un dels responsables del local va parar els peus als porters i va tornar a obrir les portes del local a la cantant, a qui, a més, va oferir beguda gratis.

Seal diu que Klum va ser-li infidel

Set mesos després d'anunciar que se separaven, el cantant Seal ha acusat la seva exparella, Heidi Klum (02) , d'haver-li posat les banyes amb un guardaespatlles, cosa que ella nega.

Uma Thurman amaga la seva filla

Ja fa un mes i mig que va néixer, però la cara i el nom de la filla d'Uma Thurman (03) segueixen sent una incògnita. Aquesta setmana l'actriu ha passejat per Nova York amb la nena, però ha fet tot el possible perquè cap fotògraf la retratés.

stats