Mèdia 08/01/2012

El derbi, Messi i la Pilota d'Or i el fenomen Killian Jornet, a l'ARA d'aquest dilluns

Les pàgines d'esports de l'edició de demà oferiran un ampli seguiment de l'Espanyol-Barça, un reportatge sobre el camí del noiet de Rosario fins a les portes de la tercera Pilota d'Or i un anàlisi de la figura del triomfador de les curses de muntanya

Ara
1 min
Lionel Messi celebrant el primer gol dels dos que va marcar a l'Osasuna.

BarcelonaDilluns intens a les pàgines d'esports de l'ARA de demà. El derbi Espanyol-Barça, el compte enrere cap a la cerimònia de lliurament de la Pilota d'Or, que podria ser la tercera de Messi i el fenomen Kilian Jornet en seran els tres plats forts.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

1. Derbi amb firmes de l'ARA

En l'edició d'aquest dilluns, trobareu un ampli seguiment del derbi entre l'Espanyol i el Barça, que es juga aquest diumenge a la nit. Tota la informació i dades, anàlisi i opinió. Crònica de Toni Padilla, anàlisi tàctica de Natalia Arroyo, examen dels jugadors de Ricard Torquemada, i les contracròniques d'Ernest Folch i Cristian Segura, en clau blaugrana i blanc-i-blava respectivament.

2. Messi: el noiet de Rosario que s'ha convertit en ídol mundial

Per esperar el lliurament de la Pilota d'Or, que s'entrega d'aquest dilluns, repassem el camí que ha portat Lionel Messi de ser un petit noi de Rosario a estar a l'alçada dels grans noms del futbol Mundial i a ser ferm candidat a guanyar per tercera vegada la Pilota d'Or. Antoni Bassas donarà la seva visió del que es preveu que serà una altra cerimònia de la Pilota d'Or amb color blaugrana.

3. La revolució Jornet

I més enllà del futbol, estudiarem el fenomen Kilian Jornet, triomfador en les curses i fora de les cures, parlant amb l'esportista català de moda.

I també

Tot plegat, sense oblidar les seccions habituals dels dilluns: classificacions, notícies, el bàsquet i l'opinió d'Àlex Gozalbo i la visió del futbol català de Jordi Sunyer.

stats