Mèdia 05/06/2013

La mare de Paris Jackson confirma l'intent de suïcidi de la seva filla amb el Rei del Pop

Debbie Rowe ha explicat a la web 'Entertainment Tonight' que la jove "està passant per mals moments, últimament"

Ara
1 min

BarcelonaLa mare de Paris Jackson, única filla dona del cantant Michael Jackson, ha confirmat a la web 'Entertainment Tonight' que la seva filla ha intentat suïcidar-se durant la nit de dimarts a dimecres a casa seva, a la zona de Calabasas, a Califòrnia, els EUA. Paris Jackson –de 15 anys–, ha estat ingressada a un hospital de Los Angeles, a California, després d'haver intentat suïcidar-se cap a les dues de la matinada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La web especialitzada en famosos 'TMZ' en dóna més informació i afegeix que els bombers van rebre una trucada d'emergència que alertava "d'una possible sobredosi". No obstant, les informacions encara són confuses i, com relata aquest mateix portal, Paris hauria estat fotografiada recentment amb talls en un dels canells. Tant 'TMZ' com 'ET' asseguren que el detonant hauria estat que li prohibissin anar a un concert de Marilyn Manson.

Angel Howansky, representant de Joe Jackson –pare de Michael Jackson i avi de la jove– hauria confirmat també l'intent de suïcidi de Paris a la BBC.

stats