Publicitat
Publicitat

tecnologia

Microsoft demana patentar un sistema per controlar el comportament dels treballadors davant l'ordinador

El sistema utilitza la tecnologia Kinect per monitorar la conducta gestual i les trucades telefòniques. Entre altres dades, registraria el temps dedicat a mirar el correu electrònic, a navegar per Internet o als processadors de text

Microsoft ha sol·licitat als Estats Units la patent per un sistema que controla el comportament dels treballadors en els seus ordinadors, les trucades telefòniques i la conducta gestual. El sistema utilitza la tecnologia del popular sensor Kinect. En el cas que algun treballador tingui un comportament fora de les normes, s'envia una alerta al departament de recursos humans.

El sistema, que combina la tecnologia kinect amb una patent en tràmit de Microsoft, permetrà supervisar i analitzar el comportament dels empleats mitjançant un “sistema de comunicació multi-modal”. Així, el sistema permetria, entre d'altres, registrar dades poc polèmiques com el temps dedicat a mirar el correu electrònic, a navegar per Internet o a utilitzar processadors de textos. Però, a la vegada, també permetrà el control d'altres dades més intrusives com les trucades que es fan a l'oficina, la gesticulació del treballador o la roba utilitzada en una reunió.

Segons la patent, el sistema que vol patentar Microsoft contemplaria l'opció d'enviar un correu electrònic a l'empleat avisant-lo dels aspectes que ha de millorar, amb l'objectiu de donar-li un marge de millora.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT